" Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon. Ps. 36:10

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry (SRK)

VÄLKOMMEN

SRK stöder och tjänar lokala fridsföreningar, samt genom mission- och lägerarbetet och publikationsverksamheten också de enskilda kristna. På våra webbsidor berättas det om SRK:s och fridsföreningarnas verksamhet och den laestadianska väckelserörelsens lära, tro och liv. Genom sidorna kan du bland annat lyssna på möten och finna den närmaste mötesplatsen. Mötesevenemang är öppna för alla.

Sommarmötet 2023

PUBLIKATIONERNA

Böcker och inspelningar för med sig Guds rikes budskap nära läsaren och åhöraren. Med inkomsten av publikationsverksamhet gör SRK mission- och lägerarbete. Publikationerna grundar sig på Bibeln samt på den evangelisk-lutherska tron, bekännelsen och läran.

PUBLIKATIONSBUTIKEN

Böcker och inspelningar publicerade av SRK kan köpas i SRK:s webbutik. I publikationerna finner du något att läsa och lyssna i olika livets skeden. Läs mer…

Päivämies

Tidningen Päivämies utkommer varje vecka i tabloidform. Dessutom bjuder Päivämies webbtidning bloggen och andra aktuella artiklar för att läsas. Läs mer…

TIDNINGSPRENUMERATIONER OCH ANMÄLNINGAR

Du kan göra prenumerationer och lämna anmälningar både i tabloid- och i webbtidningen. Läs mer…

LÄGER OCH KURSER

Läger och kurser samlar folk av olika ålder och livets skeden för att friska upp sig och att utbilda sig samt att fröjdas av den gemensamma gåvan av tron. Läger och korta kurser anordnas i folkhögskolor, lägercentra och bland annat i utrum hyrda från församlingar.