" Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon. Ps. 36:10

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry (SRK)

Musiikki

SRK:lta ilmestyy vuosittain kolme uutta CD-levynä julkaistavaa musiikkiäänitettä. Lisäksi vuosittain ilmestyy muutamia pelkästään Kuule-suoratoistopalvelussa julkaistavia musiikkialbumeita. Äänitteet painottuvat perinteiseen hengelliseen musiikkiin, kuten Siionin lauluihin ja virsiin. Niiden ohella SRK tuottaa myös perinteisen tyylisiä lastenlaulu- ja joululevyjä sekä isänmaallista musiikkia.

Vuosittain julkaistaan myös SRK:n järjestämissä yhteislaulutilaisuuksissa äänitettyjä seurakuntalauluäänitteitä.

Äänitteillä esiintyvät pääsääntöisesti SRK:n ja vanhoillislestadiolaisten kansanopistojen projektiluontoisesti kokoamat kuorot sekä laulu- ja soitinyhtyeet.

SRK:n äänitteitä on ostettavissa CD-levyinä SRK:n verkkokaupasta julkaisumyymälä.fi. Äänitteitä on kuunneltavissa myös suoratoistopalveluissa Kuule (kuule.srk.fi), Spotify ja AppleMusic.

Laulukirjat

Siionin laulut on Suomen vanhoillislestadiolaisten oma laulukirja, jonka 1. painos ilmestyi vuonna 1916. Vuonna 2016 uudistettu laulukirja sisältää 367 laulua. Siionin laulut julkaistaan aina yhteisniteenä evankelisluterilaisen kirkon virsikirjan kanssa. Laulukirja on saatavissa myös matkapuhelimissa toimivana mobiiliversiona ja tietokoneversiona. Mobiiliversioita myydään Applen ja Googlen sovelluskaupoissa.