" Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon. Ps. 36:10

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry (SRK)

Päivämies

Viikkosanomalehti Päivämies kertoo vanhoillislestadiolaisuudesta ja sen toiminnasta sekä ottaa kantaa keskeisiin yhteiskunnallisiin ja kirkollisiin kysymyksiin. Päivämies on tilattavissa sekä paperi- että digilehtenä. Tilauksen voi tehdä SRK:n verkkokaupassa. Lisäksi Päivämiehen irtonumeroita voi ostaa Päivämies-sovelluksesta, joka on saatavilla App Store ja Google Play -sovelluskaupoista.

Uutisten lisäksi Päivämies sisältää muun muassa hartauskirjoituksia, henkilöhaastatteluja ja reportaaseja. Vakiintuneita palstoja ovat esimerkiksi Kolumni, Pysäkki sekä Elämää ja ihmisiä. Kerran kuukaudessa julkaistaan nuorille suunnatut Kapsäkki-sivut, joilla on myös omat nettisivunsa (kapsakkijutut.fi) sekä Instagram-tilinsä (@kapsakkijutut).

Päivämiehen liitteenä ilmestyy kerran kuukaudessa Siionin Lähetyslehti. Lähetyslehti käsittelee kristillisen uskon, opin ja elämän peruskysymyksiä sekä kertoo lähetystyön kuulumisia. Lehti on perustettu vuonna 1911, ja se on ilmestynyt Päivämiehen liitelehtenä vuodesta 2011.

Päivämiehen verkkolehteä voi lukea maksutta osoitteessa paivamies.fi. Verkkolehti sisältää osan paperilehden jutuista ja lisäksi sieltä löytyy muun muassa blogeja. Päivämiestä voi seurata myös Facebookissa (facebook.com/paivamies/) ja Instagramissa (@paivamies).

Vuodesta 1954 ilmestyneen Päivämiehen levikki on noin 19 000.