" Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon. Ps. 36:10

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry (SRK)

Päivämies

Viikkosanomalehti Päivämies kertoo vanhoillislestadiolaisuudesta ja sen toiminnasta sekä ottaa kantaa keskeisiin yhteiskunnallisiin ja kirkollisiin kysymyksiin. Päivämies on tilattavissa sekä paperi- että digilehtenä. Tilauksen voi tehdä SRK:n verkkokaupassa. Lisäksi Päivämiehen irtonumeroita voi ostaa Päivämies-sovelluksesta, joka on saatavilla App Store ja Google Play -sovelluskaupoista.

Uutisten lisäksi Päivämies sisältää muun muassa hartauskirjoituksia, henkilöhaastatteluja ja reportaaseja. Vakiintuneita palstoja ovat esimerkiksi Kolumni, Pysäkki sekä Elämää ja ihmisiä. Kerran kuukaudessa julkaistaan nuorille suunnatut Kapsäkki-sivut.

Päivämiehen liitteenä ilmestyy kerran kuukaudessa Siionin Lähetyslehti. Lähetyslehdessä on opillisia kirjoituksia, hartauskirjoituksia ja kertomuksia lähetysmatkoilta. Lehti on perustettu vuonna 1911, ja se on ilmestynyt Päivämiehen liitelehtenä vuodesta 2011.

Päivämiehen verkkolehteä voi lukea maksutta osoitteessa paivamies.fi. Verkkolehdessä julkaistaan osa paperilehden jutuista sekä blogeja ja omia artikkeleita. Päivämiestä voi  seurata myös Facebookissa (facebook.com/paivamies/) ja Twitterissä (twitter.com/PaivamiesFi).

Vuodesta 1954 ilmestyneen Päivämiehen levikki on noin 22 000.