" Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon. Ps. 36:10

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry (SRK)

Kirjat

SRK julkaisee opillisia ja hartausteemaisia kirjoja, kristillisiä romaaneja, runokirjoja, lasten ja nuorten kirjoja, elämäkertoja ja historiateoksia. Vuosittain ilmestyy kymmenkunta uutta teosta painettuna.

Julkaisuja on tarjolla kaikenikäisille. Keskeisiä kohderyhmiä ovat pikkulapset, varhaisnuoret, nuoret aikuiset ja lapsiperheet.

Vakiintuneita tuoteperheitä ovat Elämänpolulla ja Ajankohtaista. Elämänpolulla-sarjan teokset käsittelevät arkielämän aiheita eri näkökulmista. Vuosittain ilmestyvien ajankohtaiskirjojen teemat liittyvät vanhoillislestadiolaisuudessa esillä olleisiin kysymyksiin.

Raamatut

SRK on vuodesta 1923 lähtien kustantanut Vanhaa Kirkkoraamattua eli Bibliaa vuoden vuoden 1878 painoksen mukaisena. Trio Raamattu sisältää rinnakkain kolme raamatunkäännöstä: Biblian, vuoden 1933/1938 käännöksen sekä vuoden 1992 Kirkkoraamatun.

Tutustu kirjavalikoimaamme osoitteessa julkaisumyymälä.fi. Kaikki painetut kirjat julkaistaan myös e- ja äänikirjoina Kuule-sovelluksessa (kuule.srk.fi). Lisäksi Kuulessa ilmestyy teoksia, joita ei julkaista lainkaan painettuina kirjoina.