" Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon. Ps. 36:10

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry (SRK)

Kuule-sovellus

Kuule-julkaisusovellus tarjoaa SRK:n, sen sisarjärjestöjen ja kristillisyyden opistojen tuottamaa luettavaa ja kuunneltavaa. Sovellus tarjoaa monipuolisia sisältöjä kaikenikäisille samassa paketissa.

Kuule sisältää kaikki SRK:n CD-levyinä julkaisemat musiikkiäänitteet, valikoiman C-kasettituotantoa, valmiita soittolistoja eri tilanteisiin sekä mahdollisuuden koota itselle rakkain musiikki omiksi soittolistoiksi. Sovellus tarjoaa myös sisarjärjestöjen, opistojen ja paikallisten rauhanyhdistysten tuottamaa musiikkia.

Kuulessa julkaistaan uusia ja aiemmin julkaistuja kirjoja ääni- ja e-kirjoina. Lisäksi sovelluksesta löytyy muun muassa artikkelikokoelmia ajankohtaisista aihepiireistä sekä lapsille suunnattuja, Siionin kevään ja Lasten polun kertomussarjojen pohjalta tuotettuja kirjoja sekä englannin- ja ruotsinkielisiä kirjoja.

Lehdet-valikossa ilmestyy Päivämies-äänilehden numerot eli tunti Päivämiehen luentaa viikoittain, Siionin Lähetyslehti - ja Lasten polku -äänilehti kerran kuussa, Pääsiäissana ja Siionin joulu -ääni- ja e-lehti sekä englannin- ja ruotsinkielisiä ääni- ja e-lehtiä.

Kuule tarjoaa runsaan valikoiman podcasteja eli puheohjelmia. Erimittaiset ohjelmat nostavat esiin ihmisiä erilaisista elämäntilanteista sekä heitä ympäröiviä näkyviä ja näkymättömämpiä ilmiöitä. Lisäksi käsitellään Raamatusta nousevia aiheita sekä tuodaan arkeen pilkahduksia lasten maailmasta sekä uskomisen ilosta. Podcasteja julkaistaan satunnaisesti myös englanniksi.

Kuule on käytettävissä iOS- ja Android-mobiiililaitteilla – myös ilman internetyhteyttä.

Lue lisää ja ota Kuule käyttöön täällä.