" Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon. Ps. 36:10

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry (SRK)

Lasten polku

Lasten polku on kristillinen lastenlehti, jota on julkaistu vuodesta 1931 (vuoteen 1978 Lasten Siioni -nimisenä ja vuoteen 2019 Siionin Kevät -nimisenä). Lehti on 32–40-sivuinen ja ilmestyy kerran kuukaudessa. Levikki on noin 9500.

Lasten polku kertoo lapsentajuisesti Jumalasta ja Raamatusta sekä kristillisiin arvoihin pohjautuvista valinnoista. Lehti käsittelee lasten elämässä ajankohtaisia asioita. Lehden tavoitteena on hoitaa lapsen uskonelämää ja tukea kasvattajia kristillisen kasvatuksen kysymyksissä. Lehdessä on muun muassa lapsille suunnattuja hartauksia, uutisia, haastatteluja, puuhatehtäviä, lasten kirjeitä ja piirroksia sekä sarjakuva.

Voit tilata Lasten polku -lehden täältä.

Lasten polku -äänilehti sisältää lehden luentaa, ja sitä on helppo seurata esimerkiksi printtilehdestä seuraten ja kuvia katsellen. Lasten polku -äänilehti ilmestyy kerran kuussa Kuule-julkaisusovelluksessa.

Lue lisää ja ota Kuule käyttöösi täältä.

Lastenpolku.fi on ilmainen ja turvallinen sivusto, joka sisältää monenlaista puuhan lisäksi lapsille suunnattuja hartauksia, radio-ohjelmia ja pyhäkouluhetkiä. Sivustolta löytyy myös musiikkia: virsiä, Siionin lauluja ja uusia Lasten polku -lehdessä julkaistuja lastenlauluja.

Siirry Lasten polku -sivustolle.