" Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon. Ps. 36:10

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry (SRK)

Leirit

Rauhanyhdistysten ja SRK:n leirityö tarjoaa vuosittain tuhansille lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuuden henkiseen, hengelliseen ja fyysiseen virkistäytymiseen. Kaikki ovat leireille tervetulleita! Leirien ohjelma vaihtelee kohderyhmästä riippuen, mutta kaikkien leirien keskeisenä sisältönä on hiljentyminen Jumalan sanan äärelle.

Leiriläisistä noin kolme neljäsosaa on lapsia ja nuoria.  Viime vuosina aviopuolisoleirien merkitys on lisääntynyt, tämän lisäksi järjestetään lomaleirejä ja varttuneiden leiripäiviä.
 

SRK järjestää leirejä Maitoisten leirikeskuksessa Hausjärvellä, Hankasalmella, Kallion leirikeskuksella Haapajärvellä, Siikatörmän leirikeskuksessa Siikajoella ja Rautiosaaren leirikeskus Rovaniemellä (suljettu toistaiseksi). Niiden lisäksi leirejä järjestetään myös  seurakuntien leirikeskuksissa ja Ranuan opistolla.

Jokaisella leirikeskuksella on oma leirityöryhmä, joka kartoittaa erilaisten leirien tarpeen alueella, suunnittelee leiriohjelman ja kutsuu leireille henkilökunnan, huolehtii leirihenkilökunnan kutsumisesta yhteistyössä alueensa rauhanyhdistysten kanssa. Leirityö toteutetaan pääasiassa talkootyönä.

Leireille voi ilmoittautua osoitteessa leirille.fi.