" Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon. Ps. 36:10

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry (SRK)

None

JULKISTAMISTILAISUUS AVASI JULKAISUVIIKON

Julkaistu: 22.11.2021

Sunnuntaina 21. marraskuuta järjestettiin SRK:n julkistamistilaisuus ja seurat livelähetyksenä YouTubessa, SRKnyt-kanavalla. Tilaisuudessa julkistettiin Ari-Pekka Palolan toimittama teos Avaimia Raamatun kirjoihin, Salla Sivulan seikkailuromaani Ketunpojat ja kaukoputken arvoitus, Saara Tuomelan kuvittama lasten ensikirja Lammas olen Jeesuksen sekä yhteislauluäänite Jubilate, Joululauluilta Lumijoen kirkossa.

Lisäksi Haapajärven rauhanyhdistyksellä julkistettiin samana päivänä Eija-Riitta Niinikosken toimittama suviseurajulkaisu Herra, sinuun minä turvaan, SRK:n Suviseurat Reisjärvellä radiossa ja verkossa 2.–5.7.2021. Uusia julkaisuja on saatavilla rauhanyhdistysten julkaisumyynnistä ja SRK:n verkkokaupasta. Julkaisuviikkoa vietetään 21.–28.11., jolloin verkkokaupassa on myynnissä myös kaksi uutuuksista koottua tarjouspakettia.