" Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon. Ps. 36:10

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry (SRK)

None

KAUHAVAN SUVISEURAT ALKAVAT PIAN

Julkaistu: 28.6.2023

SRK:n Suviseurat Kauhavalla 30.6.–3.7.2023

Suviseuroihin, Pohjoismaiden suurimpaan hengelliseen tapahtumaan, odotetaan saapuvaksi noin 75 000 seuravierasta. Viisipäiväisiin seuroihin tullaan kuulemaan Jumalan sanaa, laulamaan ja tapaamaan ystäviä.

Seura-alueena on Kauhavan lentokentän alue, joka on toiminut aiemmin lentosotakoulun alueena. Yhteensä seura- aluetta on noin 200 hehtaaria. Seurakenttä on Kauhavan keskustan tuntumassa. Seinäjoelta on matkaa 40 km, Vaasasta 80 km ja Kokkolasta noin 100 km. Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys (SRK) järjestää Suviseurat. Käytännön järjestelyistä vastaavat tänä vuonna Seinäjoen Rauhanyhdistys yhdessä kahdentoista muun rauhanyhdistyksen kanssa (Kokkolan seudun, Perhon, Alajärven, Alavuden, Halsuan ja sen ympäristön, Evijärven, Kauhavan ja Lapuan, Lappajärven, Pietarsaaren, Vaasan seudun, Vimpelin sekä Ähtärin ja sen ympäristön Rauhanyhdistykset). Alueen rauhanyhdistykset ovat jäsenmäärältään eri kokoisia ja yhteensä niissä on jäseniä noin 2 700.

Suviseurojen seuratunnus mukailee Psalmia 119: “Sinun sanasi on valo minun matkallani”. Psalmin sanat rohkaisevat uskomaan. Se muistuttaa Jumalan sanan muuttumattomuudesta ja antaa myös voimaa monenlaisiin elämäntilanteisiin. Seuraohjelma (löytyy verkkosivulta) koostuu seurapuheista, virsistä ja lauluista. Sunnuntaina jumalanpalvelus järjestetään seurateltassa ja 12 lähialueen kirkossa. Puheet tulkataan useille kielille, myös viittomakielelle.

Lue lisää Suviseuroista osoitteessa suviseurat.fi