" Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon. Ps. 36:10

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry (SRK)

None

MILLAINEN KESÄSEURARADIO PALVELEE PARHAITEN?

Julkaistu: 25.4.2024

Kesäseuraradion päätehtävä on välittää evankeliumin sanomaa kesän aikana niin seurojen kuin muun ohjelman kautta. Kesäseuraradio on toivottu palvelu, mikä näkyy esimerkiksi vuosittaisissa kuulijapalautteissa. SRK:n viestintä sai SRK:n hallinnolta tehtävän suunnitella ja pohtia radiotyön tulevaisuutta. Työryhmään kuuluu SRK:n toimistolta kolme jäsentä sekä viisi viestinnässä ja radiotyössä pitkään mukana ollutta vapaaehtoistyöntekijää eri puolilta Suomea. Työryhmä päätti heti työskentelyn alussa tehdä kyselyn, jolla kartoitetaan Kesäseuraradion kuulijakokemuksia.

Kysely on avautunut, vastaamaan pääsee tästä linkistä: bit.ly/4baky0D

Lue lisää Päivämiehen-verkkolehdestä: https://paivamies.fi/uutiset/millainen-kesaseuraradio-palvelee-parhaiten-6.42.20559.51a83d68f7