" Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon. Ps. 36:10

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry (SRK)

None

KESÄSEURARADIO 30 VUOTTA – LÄHETÄ TOIVEESI JUHLALÄHETYKSEEN

Julkaistu: 14.6.2024

SRK:n ensimmäinen oma radiolähetys kuultiin 30 vuotta sitten Tornion Suviseuroista. Vuosien mittaan tuo muutaman päivän mittainen radiolähetys on kasvanut monelle hyvin rakkaaksi, miltei koko kesän mittaiseksi ja ympärivuorokautiseksi Kesäseuraradioksi.

Keskiviikkona 26.6. juhlimme Kesäseuraradion taivalta kuulijoiden lähettämien radiomuistojen ja laulutoiveiden parissa. Minkä laulun tai virren myötä sinä haluaisit juhlistaa 30-vuotiasta radiotyötä? Millaisen radioon liittyvän muiston haluaisit jakaa tässä lähetyksessä?

Torstaina 27.6. aamupäivällä on lasten oma toivelaululähetys. Voit toivoa tähän lähetykseen omaa lempilauluasi tai jotain muuta laulua, joka mielestäsi sopisi Kesäseuraradioon kuultavaksi. Kerro vielä, miksi haluat kuulla juuri tämän laulun.

Molempien lähetysten toiveita otetaan vastaan 19.6. asti osoitteessa radio[at]srk.fi