" Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon. Ps. 36:10

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry (SRK)

None

ULKOMAAN LÄHETYSMATKAT OVAT JÄLLEEN KÄYNNISTYNEET

Julkaistu: 19.8.2022

Koronan aiheuttaman tauon jälkeen ulkomaan lähetysmatkoja on taas päästy jatkamaan. Matkat ovat erityisen tärkeitä keitaita yksinäisillä vartiopaikoille oleville uskovaisille ja toisaalta myös yhteyden ja rakkauden lujittajina eri maiden siioneiden välillä.

Lähetysmatkat ovat kuin kohtaamisia kauempana asuvien perheenjäsenten ja ystävien kanssa, usein yhteisiä juhlahetkiä. Yhteyksiä voidaan pitää myös internetin kautta, mutta sillä ei voi korvata yhdessäoloa ja henkilökohtaista kohtaamista. Sakramenttejakaan ei toimiteta etäyhteyksin, joten halu ja tarve niille on kova.

Lähetysmatkoja on päästy järjestämään jo suurimpaan osaan lähetystyön kohdemaista. Vuoden 2022 aikana aiemman suunnitelman mukaisista kohdemaista lähes kaikkiin voidaan toteuttaa suunnitelman mukaisia lähetysmatkoja. Noin puolenkymmentä lähetystyön kohdemaata jää lähetysmatkojen ulkopuolelle johtuen erityisesti matkustusrajoitteista, maakohtaisesti yleisestä turvallisuustilanteesta sekä muista paikallisista tekijöistä.