" Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon. Ps. 36:10

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry (SRK)

None

JULKISTAMISTILAISUUS AVASI JULKAISUVIIKON

Julkaistu: 5.4.2022

Sunnuntaina 3. huhtikuuta järjestettiin SRK:n julkistamistilaisuus ja seurat Youtube-lähetyksenä. Tilaisuudessa julkistettiin Milla Kankaan nuortenkirja Kuoren alta, Päivi Myllysen runokirja Olen hiljaa ja muistan, Anna Myllysen kirjoittama ja Sirkku Saukonojan kuvittama lastenkirja Purjeisiini tuulta anna sekä laulu- ja soitinmusiikkia sisältävä Hyvä Paimen -äänite. Julkistamistilaisuus on edelleen katsottavissa täältä.

Uusia julkaisuja on saatavilla rauhanyhdistysten julkaisumyynnistä ja SRK:n verkkokaupasta. Runokirja ja musiikkiäänite ovat julkaisuviikon ajan tarjouksessa yhteishintaan 40 euroa. Julkaisuviikkoa vietetään tänä keväänä 3.–10. huhtikuuta.