" Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon. Ps. 36:10

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry (SRK)

None

KENTTÄSEUROJA LOPEN RÄYSKÄLÄÄN VALMISTELLAAN LUOTTAVAISINA

Julkaistu: 21.2.2022

Koronapandemian ei arvioida muodostavan korkeaa riskiä tulevaa kesää ajatellen, viestitti SRK:n terveysturvallisuus- ja hygieniatyöryhmä. Kenttäseuroja Lopen Räyskälään valmistellaankin hyvää vauhtia.

Lopen Suviseurojen päätoimikunnan kokous pidettiin Nurmijärven rauhanyhdistyksellä 17. helmikuuta valoisissa ja luottavissa tunnelmissa. Puheenvuoroissaan suviseuratyön asiantuntija Asko Syrjälä toi tuoreita terveisiä SRK:n terveysturvallisuus- ja hygieniatyöryhmän kokouksesta.

Työryhmän asiantuntijoiden mukaan koronapandemiaa ei arvioida tällä hetkellä korkeaksi riskiksi ajatellen tulevaa kesää. Tästä näkökulmasta fyysistä kokoontumista kenttäseuroihin voidaan valmistella turvallisella mielellä.

Lue lisää aiheesta Päivämies-verkkolehdestä.