" Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon. Ps. 36:10

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry (SRK)

None

SUVISEUROJEN KIRKKOLAULUILLAT LÄHESTYVÄT

Julkaistu: 11.4.2024

Suviseuroja edeltävän kevään perinteeksi muodostuneet kirkkolauluillat järjestetään tänä vuonna Kuusamon Pyhän Ristin kirkossa 13.4., Pudasjärven kirkossa 4.5. sekä Oulun tuomiokirkossa 25.5. Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä paikallisten seurakuntien kanssa. Kirkkolauluiltoihin ovat kaikki tervetulleita.

Osallistua voi myös etäyhteyksillä. Kuusamon kirkkolauluilta lähetetään suorana SRKnyt YouTube-kanavalla, Pudasjärven tilaisuus Pudasjärven seurakunnan YouTube-kanavalta ja Oulun tuomiokirkon ilta Virtuaalikirkosta.

Lue lisää Päivämiehen verkkolehdestä: https://www.paivamies.fi/uutiset/suviseurojen-kirkkolauluillat-lahestyvat-6.42.20213.e959e6e4e6